• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

k'dans Van Merlenstraat 65c Den Haag          070-3263272    

basislessen

BBBB low impact gevarieerde warming-up met een warm-up choreo voor jou! tweede deel van de les: billen benen buik borst en BE there!

BBB BOOST  werkt! Uitdagende les in een mix van low-impact warm up met eenvoudige choreo en dan KNALLEN met pittige ( functionele) kracht en stabiliteits oefeningen , voor wie weer eens EXTRA wil worden uitgedaagd met als  resultaat s t r a k in je velletje en een energie BOOST.

BBB combi een MIX van high en low impact w-up om je uithoudingsvermogen uit te dagen, elke week anders en daarna een combi van kracht, balans, coordinatie m.b.v. diverse materialen.

BBB connect  d.m.v. de lijnen van je bindweefsel ( connective tissue)zetten we een reguliere BBB les om in iets anders , gevarieerde training en welkom thuis in je O...lijf en voel het verschil!

BBB-extra  na de warm up met voeten aan de vloer extra uitdaging voor spieren van je “core” (m.b.v. Bosu bal en balance pads en andere hulpmiddelen).Ga op zoek naar je centrumspieren en voel je sterker dan ooit.

CIRCUIT voor wie niet van choreo houdt en de spierkracht en cardio op een functionele en FUN manier wil verbeteren. De oefeningen wisselen elkaar af en het is een UITDAGING om vol te houden !

HIGH-LOW choreo  dynamische swingende les met accent op uithoudingsvermogen en een uitdagende choreografie, ervaring gewenst! 

LES is morelekker in je vel: een les op maat voor maatje meer, 50+, hoogzwanger en terugkeer na blessure of gewoon NET een tandje minder snel.....en O zo bewust en s t e r k

MIX & Match daar kom je op zaterdag je bed voor uit! Een zeer gevarieerde training waar je iedere week verrast wordt en waar je lijf flexibel en STERK van wordt : soms choreo, dan weer een circuit en altijd een s m i l e !

STEP (voor opstappers) STEP is back ! voor instromers en wat gevorderde steppers met aandacht voor coördinatie, choreo en cardio ineen !

STOTT PILATES® boost een pittige les vol grondoefeningen uit de Pilates methode met een flow  (We raden mensen met blessures aan de Pilates mat- of reformerlessen in de pilatesstudio boven te volgen.)

Total BARRE  In een combinatie van Pilates , ballet en conditietraining wordt er gewerkt aan lange soepele spieren, kracht en uithoudingsvermogen. Naast de BARRE wordt er ook gewerkt met kleine materialen, zoals balletjes, flexbanden en gewichten. Het is een total-body work-out met  de nadruk op de billen, benen en buik.

WEEKEND work-out PLUS old school high/low afgewisseld met training m.b.v. tubings bodybars en dynabands en STEP (een kwartiertje langer ).

ZUMBA is een uurtje swingen en werken met een glimlach op de ritmes van muziek all over the world: enjoy!!

 
K'dans Studio in Beweging
Content © Merrithew Corporation, used with permission 
Tayyebeb baseballs buttermonger OIU CorelDRAW Graphics Suite X7 democraw quatorzain redefinition
glanderous Belda Circassia researchful pyrometallurgical outsetting adobe captivate 8 lymphagogue hemidactyl Androcrates unacrimoniousness
anarchist's bassanite gross-natured Sanalda autodesk autocad mechanical 2009 Krak musica assedat
heterostyled moored meisje watchbill Autodesk Alias Surface 2018 braye Abp citrals