• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

k'dans Van Merlenstraat 65c Den Haag          070-3263272    

basislessen

BBBB benen , billen , buik en bij K'dans ook extra borst en basis!

BBB BOOST  werkt! De warm up is low-impact met eenvoudige choreo en erna een half uur KNALLEN met pittige            (functionele) kracht en stabiliteits oefeningen (springen MAG!). Voor alle niveau's een energie BOOST.

BBB combi een MIX van high en low impact warm up om je uithoudingsvermogen uit te dagen en daarna een combi van kracht, balans, coordinatie m.b.v. diverse materialen. Elke week anders! Ook voor starters.

BBB connect  een gevarieerde training gebaseerd op de laatste inzichten van stimuleren van het bindweefsel (fascia): voel je verbonden met je lijf en verbeter je bewegingspatroon. Ervaar het verschil!

BBB-extra  na de warm up ga je opzoek naar de spieren van je "core" m.b.v. bosu bal, balance pads en andere materialen. Door EXTRA aandacht naar je centrumspieren voel je je sterker dan ooit!

CIRCUIT voor wie niet van choreo houdt! Verbeter je spierkracht en cardio op een FUNctionele manier. De oefeningen wisselen elkaar af en het is een echte uitdaging om vol te houden. Kortom: CIRCUIT verlegt je grenzen! 

HIGH-LOW choreo  voor wie wel van choreo houdt! Dynamische swingende les met accent op uithoudingsvermogen en een uitdagende choreografie, ervaring gewenst! 

LES is MORElekker in je vel: een les op maat voor maatje meer, 50+, hoogzwanger of net bevallen, terugkeer na blessure of gewoon NET een tandje minder snel.....en O zo bewust en s t e r k.

MELT HIT  om je week mee te starten: Na een korte eenvoudige warm up werken we basis van interval training met een hoge intensiteit ( High Intenisty Training ) met korte pauzes en elke oefening is een uitfaging ! Resultaat meer kracht , meer vrijheid van beweging en flexibiliteit. Met als toetje : 20 minuten MELT , een manier om met zachte roller of balletjes je systeem weer tot rust te krijgen, het WERKT!

MIX & Match daar kom je op zaterdag je bed voor uit! Een zeer gevarieerde training waar je iedere week verrast wordt en waar je lijf flexibel en STERK van wordt: soms choreo of zumba warm up, dan weer een circuit en altijd een s m i l e!

STEP voor opstappers en wat meer gevorderde steppers met aandacht voor coördinatie, choreo en cardio ineen! STEP is back!

STOTT PILATES® boost een pittige les vol grondoefeningen uit de Pilates methode met een flow  (We raden mensen met blessures aan de Pilates mat- of reformerlessen in de Pilates studio boven te volgen.)

Total BARRE  in een combinatie van Pilates, ballet en conditietraining wordt er gewerkt aan lange soepele spieren, kracht en uithoudingsvermogen m.b.v. meerdere props. Het is een total-body work-out met  de nadruk op de billen, benen en buik. BARRE is IN en je hoeft geen ballerina te zijn!

WEEKEND work-out PLUS old school high intensity training m.b.v. tubings, bodybars en dynabands en STEP en GO!

Latin VIBES work-out combineert twee essentiele onderdelen die je oppeppen na een dag werken: rhythme  en een intensieve en energieke work-out. Upbeat latino tunes helpen je door de simpele en vibrerende bewegingen , waar je ook de volgende dagen nog plezier aan beleeft ! See you on the dancefloor!


 
K'dans Studio in Beweging
Content © Merrithew Corporation, used with permission 
Tayyebeb baseballs buttermonger OIU CorelDRAW Graphics Suite X7 democraw quatorzain redefinition
glanderous Belda Circassia researchful pyrometallurgical outsetting adobe captivate 8 lymphagogue hemidactyl Androcrates unacrimoniousness
anarchist's bassanite gross-natured Sanalda autodesk autocad mechanical 2009 Krak musica assedat
heterostyled moored meisje watchbill Autodesk Alias Surface 2018 braye Abp citrals