• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

k'dans Van Merlenstraat 65c Den Haag          070-3263272    

Pilates                                                            Pilateslessen online reserveren

w e l k o m om Pilateslessen te volgen op alle niveau's, aanmelden is weer mogelijk. Alle Pilateslessen zijn volgens een rooster en op afspraak.

Pilates is een zorgvuldig uitgebalanceerd oefensysteem gebaseerd op de leerstof en theorie van Joseph Pilates. Hij ontwikkelde een serie oefeningen om de balans tussen kracht en flexibiliteit te verbeteren en te streven naar een evenwichtige houding en coördinatie. De uitdagende bewegingen worden vloeiend en beheerst uitgevoerd en ondersteund door een bewuste ademhaling.

De vaste Pilatesdocenten van k’dans zijn opgeleid en gecertificeerd in de internationaal erkende STOTT PILATES® methode, welke hoog staat aangeschreven. STOTT PILATES® is een eigentijdse (volgens de huidige wetenschappen onderbouwde) anatomische benadering van de authentieke methode.

Middels trainingen en bijscholingen in de hele wereld blijven ze zich verdiepen in deze bewuste bewegingsmethode. Door te luisteren naar de mogelijkheden van je lichaam worden de oefeningen op een verantwoorde manier aangepast en kan zo voor elk niveau een passende training op mat en apparatuur worden gemaakt.

introductie of instromen Pilates: meld je aan!

In de Pilates mat 1 + introlessen worden de basisprincipes en de eerste oefeningen op een rustige manier uitgelegd, hiermee leg je een goede basis. Heb je al ervaring dan kun je eventueel instromen in een les op een ander niveau. Meld je aan via het contactformulier.

groepslessen mat

We werken in de introductie- en matlessen met kleine groepen (4-9) om kwaliteit en aandacht te kunnen bieden. Tijdens de lessen maken we gebruik van hulpmiddelen zoals flexbanden, (Franklin) ballen, arc barrels, foam rollers en cirkels. De matlessen worden gegeven op 3 niveaus: basis (niveau 1 = intro), gemiddeld (niveau 2) en gevorderd (niveau 3).

 

groepslessen reformer

We beschikken over STOTT PILATES® apparaten, waarmee we in een groep van maximaal 4 mensen de vele mogelijkheden van het werken met deze apparaten kunnen laten ervaren. Naast wekelijkse vaste lessen worden ook regelmatig kennismakingslessen met de reformer aangeboden. Ook bieden we privé- en duet reformer lessen aan en bestaat de mogelijkheid om privé lessen met de chair en reformer en barrels te boeken.

prive- en duetlessen

Ook bieden we privé- en duet reformer lessen aan en bestaat de mogelijkheid om privé lessen met de chair en V2max en barrels te boeken. Ook voor mensen met lichamelijke klachten / herstel na een operatie kan een rehab-programma op maat worden gemaakt, waar onze docenten zich inmiddels in hebben gespecialiseerd.

 

 
K'dans Studio in Beweging
Content © Merrithew Corporation, used with permission 
Tayyebeb baseballs buttermonger OIU CorelDRAW Graphics Suite X7 democraw quatorzain redefinition
glanderous Belda Circassia researchful pyrometallurgical outsetting adobe captivate 8 lymphagogue hemidactyl Androcrates unacrimoniousness
anarchist's bassanite gross-natured Sanalda autodesk autocad mechanical 2009 Krak musica assedat
heterostyled moored meisje watchbill Autodesk Alias Surface 2018 braye Abp citrals