• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

k'dans Van Merlenstraat 65c Den Haag          070-3263272    

yoga + danslessen

Yogalessen

Danslessen

 
Yoga betekent letterlijk verbinding met als doel het verenigen van lichaam, geest en ziel. De houdingen in yoga zorgen voor een soepel en krachtig lichaam en bevorderen je concentratie. In een yogales is veel aandacht voor ontspanning en een positieve manier van denken. Alles wat je nodig hebt is comfortabele kleding en een open houding! De lessen worden gegeven in kleine groepen en de docenten hebben een langdurige opleiding en zijn zeer ervaren waardoor aandacht en kwaliteit gewaarborgd zijn.

Easy FLOW personalised yoga  geeft je speciaal ontworpen sleutels waardoor je het gevoel hebt dat je geen lastige yoga houdingen meer doet, maar in verbinding met jezelf bent. De yoga doet jou en beweegt jou bijna als vanzelf in een flow. Iedereen heeft zijn eigen pad.

Do-In yoga richt zich op de mogelijkheden van je lichaam door op een zachte manier te bewegen. Letterlijk betekent Do-In ‘de weg naar binnen’, de weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Do-In yoga komt van oorsprong uit Japan en lost pijnen en stijfheid op, geeft je een geestelijk rustpunt en lichamelijke ruimte. Je komt letterlijk lekkerder in je vel te zitten. Kenmerkend is de afwisseling tussen meditatie en bewegen, concentratie en plezier, yin en yang. Een les geschikt voor alle niveau's.

Do-Yang yoga  de nadruk ligt op de Yang kwaliteiten van Do-In Yoga: je ontwikkelt kracht en flexibiliteit, en verhoogt je je concentratievermogen. De uitdaging bestaat uit het leren toepassen van gerichte aandacht en het bewegen tussen de grens van pijn en genot. Dit geeft het zelfherstellend vermogen van het lichaam een boost. Centraal staat de kwaliteit van kunnen ontspannen tijdens de inspanning. Verras jezelf en maak de maandagavond jouw magische moment van de week.

Hatha yoga (met Yin elementen) een combinatie van Hatha yoga houdingen en Yin yoga, ademoefeningen (pranayama), flow (vinyasa) zoals Zonnegroet, maar ook meditaties van Osho en Yoga Nidra, de Yogische slaap.

Vinyasa yoga is een krachtige, dynamische vorm van yoga en de meest intensieve yoga vorm op het rooster. Voor iedereen die de uitdagende houdingen willen aangaan om FIT te worden. Je kunt werken op je eigen niveau en alle niveaus zijn welkom.

Klassiek ballet voor 16+ aandacht voor de goede techniek en een goede houding ondersteund door prachtige muziek, de basis voor andere vormen van dans en beweging.

Klassiek ballet voor volwassenen voor wie al ervaring heeft met lessen klassiek ballet , vanuit verschillende richtingen smelten de bewegingen uit het klassieke ballet samen met de muziek en je wordt je bewust van je houding, de  barre staat klaar op vrijdagavond.

Moderne dans lessen geven zowel de dansers als de docent ruimte om te ontdekken en verschillende kanten van de moderne dansstijlen te beleven.Met onze maandelijks wisselende gastdocenten uit alle windstreken van binnen en buiten Nederland, stroomt de postieve energie en gaan we dansen…dansen…dansen.

NIA , JOY of movement is een work-out, die dans , martial arys en ontspanningstechnieken combineert.Elke les nodigt je uit om thuis in je lijf te komen en het pleizer van bewegen te ervaren. je kunt een lach , een hoge hartslag en het loslaten van spanning in je lijf verwachten. Met NIA krijg je een sterk, gegrond, flexibel en relaxte body & mind. Je beweegt je hele ZELF met bewustzijn en spirit in een speelse work-out.

Moderne jazz dans beweeg anders! Warming up met stretches volgens de Simonson techniek en daarna choreografie moderne dans, organisch en creatief en zoooooo fijn voor je lijf!

 
K'dans Studio in Beweging
Content © Merrithew Corporation, used with permission 
Tayyebeb baseballs buttermonger OIU CorelDRAW Graphics Suite X7 democraw quatorzain redefinition
glanderous Belda Circassia researchful pyrometallurgical outsetting adobe captivate 8 lymphagogue hemidactyl Androcrates unacrimoniousness
anarchist's bassanite gross-natured Sanalda autodesk autocad mechanical 2009 Krak musica assedat
heterostyled moored meisje watchbill Autodesk Alias Surface 2018 braye Abp citrals