yoga

Beweeg je

mee

Spetter pieter pater , lekker in het water.
|
Jodokus Kwak

Heb je interesse in een proefles? Kijk onder het kopje 'proefles' voor alle informatie. Hieronder leggen we kort uit wat elke les inhoud. 

 

Yoga

Yoga betekent letterlijk verbinding met als doel het verenigen van lichaam, geest en ziel. De houdingen in yoga zorgen voor een soepel en krachtig lichaam en bevorderen je concentratie.

Hatha yoga (met yin elementen) is een combinatie van Hatha yoga houdingen en Yin yoga, ademoefeningen (pranayama), flow (vinyasa) zoals Zonnegroet, maar ook meditaties van Osho en Yoga Nidra, de Yogische slaap.

Vinyasa yoga is een krachtige, dynamische vorm van yoga en de meest intensieve yoga vorm op het rooster. Voor iedereen die de uitdagende houdingen willen aangaan om FIT te worden. Je kunt werken op je eigen niveau en alle niveaus zijn welkom.

Yoga FLOW is een uitnodiging om thuis te komen in je lichaam door middel van een vloeiende yogabeoefening. Ieder lijf is welkom. Samen reizen we van bewust ademen, het ontwaken van de zintuigen, het openen van de gewrichten, het revitaliseren van de energie, naar diepe ontspanning.

Yin FLOW is een combinatie van beweging en versterking samen met stilte en zachtheid. De les is geschikt voor alle niveaus en zeker geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. 

 

Dans

BARRE is een combinatie van Pilates, ballet en conditietraining wordt er gewerkt aan lange soepele spieren, kracht en uithoudingsvermogen m.b.v. meerdere props. Het is een total-body workout met  de nadruk op de billen, benen en buik. BARRE is IN en je hoeft geen ballerina te zijn!

Klassiek ballet voor wie al ervaring heeft met lessen klassiek ballet, vanuit verschillende richtingen smelten de bewegingen uit het klassieke ballet samen met de muziek en je wordt je bewust van je houding. De barre staat klaar op vrijdagavond!

Klassiek/Modern combinatie

Modern JAZZ dans beweeg anders! Warming up met stretches volgens de Simonson techniek en daarna choreografie moderne dans, organisch en creatief en zó fijn voor je lijf! 

Moderne dans 

MOV&danslab is een dynamische les om de mogelijkheden van je lijf uit te dagen. We combineren technieken van contemporary dans, vloerwerk, spiralen en basis acrobatiek om zo moeiteloos te kunnen bewegen in alle richtingen. We bouwen de les op met een warm up, werken aan techniek en passen dat toe in korte combinaties, gevolgd door een lichte cool down. Doe mee en onderzoek nieuwe manieren om te bewegen in je trainingen, welkom!

 

 

FUNdamentals

FUNdamentals In deze les ligt het accent op waar JIJ in uitgedaagd wilt worden. Je balans? Je kracht? Je mobiliteit? Je coördinatie? Meer? Grondvormen van bewegen vormen de basis om in het dagelijkse leven je FIT te voelen. Met een speelse twist op weg naar een FIT O…lijf, een nieuwe concept en niks ligt nog vast, hou je van een nieuwe uitdaging en ben je nieuwsgierig?