actueel 2

Beweeg

je mee

Het leven is als het berijden van een fiets.
Om evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.
|
Einstein

Plannen per 1 september

Na een hectische periode EN de lancering van ons online platform EN de start van binnen - en buitenlessen, maken we heel even pas op de plaats!
De studio zal van 1 tot 14 augustus gesloten zijn. In deze twee weken worden er geen binnen-, buiten- en livestreamlessen gegeven. De lessen starten weer per 15 augustus. dat rooster is bijna ongewijzigd t.o.v het rooster van de afgelopen weken, je kunt je al aanmelden!

Wij zijn tussen 1 en 14 augustus alleen per mail te bereiken, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Op onze site https://kdansonline.nl/index.php/midzomer-menu staat een menu voor je klaar met 21 nieuwe lessen voor deze twee weken, inclusief een voorgerecht :))

Het nieuwe rooster dat  1 september start is in de maak. All over the world is het aanpassen en meten en kijken naar wat er nu WEL mogelijk is. We presenteren het vernieuwde rooster met een nieuw PLAN IN en buiten K'dans om zo K'dans weer opnieuw te laten bruisen met een een uniek aanbod aan lessen aan kleinere groepen dan voorheen. Dat vraagt de nodige aanpassingen op alle niveaus, maar voorop blijft staan de liefde voor bewegen EN daarbij  houden we ons graag aan de voorwaarden om een veilige omgeving voor de klant EN ons team te kunnen waarborgen. Meer nieuws volgt ......

Beweeg je mee?

Naast het ONLINE aanbod zijn we vanaf vrijdag 3 juli ook weer met BINNENlessen gestart.  In verband met het beperkte aantal plekken dien je je  voor zowel de binnen als de buiten lessen aanmelden via de Compedfit app of via de knoppen (te vinden via www.kdans.nl of www.kdans.nl/pilates) op de website. Je inloggegevens zijn: je klantnummer (te vinden op je bankafschrift of in de mail die gestuurd is) en je wachtwoord is je postcode (voorbeeld 2518TC). Verdere informatie staat hieronder, zoals de spelregels, rooster, locaties en extra informatie. 

 

Updates en informatie K'dans buiten- EN binnenlessen: 

Wij bieden de buiten- en binnenlessen aan voor een speciale prijs! Voor workout-, yoga- en danslessen betaal je  € 8,50 (i.p.v. € 11,00). Voor Pilates lessen betaal je € 11,00 (i.p.v. € 17,00) Wil jij meedoen met een buiten- en/of binnenles? Aanmelden voor de les kan via de NIEUWE app (Compedfit, met je klantnummer en postcode) of via de knoppen op de website (zie hierboven). Reseveer nu snel je plekje! Nog geen lid? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan helpen we je verder. 

Informatie buiten- en binnenlessen:

  • Voor de spelregels voor zowel buiten als binnen klik hier!
  • Voor de buitenlocaties en benodigdheden klik hier!
  • Voor alle informatie voor de buiten- en binnenlessen klik hier!

Mededelingen buitenlessen:

  •  

Rooster buiten- en binnenlessen tot en met 31 juli kijk onder het kopje 'rooster 

 

Updates en informatie K'dans online:

We hebben een volledig "online'' programma opgezet, waar wekelijkse nieuwe lessen worden opgenomen en LIVE lessen op het rooster staan, we helpen je graag 'in beweging' en FIT te blijven.

Ons aanbod bestaat uit Work-out, Yoga, Dans , NIA, foundational Movement, Pilates en MELTlessen. Ons hoog opgeleide docententeam staat klaar om via live streaming ook persoonlijke aanwijzingen te geven! We zien jullie GROOT in beeld :) Ben jij nog geen lid bij K'dans, maar wel geïnteresseerd? Stuur dan snel een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan word je over de uitgebreide mogelijkheden van ons online programma geïnformeerd. 

Wij willen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden. Dit doen wij onder andere door het versturen van mails. Contoleer daarom geregeld je spam. Heb je de mails niet ontvangen? Laat het dan aan ons weten. Bij vragen kan je ons altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • Ons gehele online aanbod is te vinden op www.kdansonline.nl 
  • Voor alle informatie over de online abonnementen klik hier
  • Voor de prijzen voor de online abonnementen klik hier of kijk onder het kopje 'prijzen'

Rooster livestream lessen klik hier of kijk onder het kopje 'rooster'

  

Proeflessen bij K'dans!:

YEAH je kan weer een proefles komen doen voor de buiten en/of binnenlessen!

  • Workout & yoga+dans: doe 2 proeflessen voor € 10,00! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je hier voor aan te melden.
  • Pilates MAT: doe 1 proefles voor € 10,00! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je hier voor aan te melden.

Let op: de betaling voor de buitenlessen gaat contant en gepast. De betaling voor de binnenlessen gaat via pin. Controleer ook je spam voor de bevestiging. 

 

Nieuwsbrief

Er zijn geeen nieuwsbrieven op dit moment..