actueel 2

Beweeg

je mee

Het leven is als het berijden van een fiets.
Om evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.
|
Einstein

NIEUW per 1 oktober

  • Donderdag 09:00 uur Barre
  • Vrijdag 10:15 uur Yin yoga via Livestream
  • Zondag 10:15 uur MELT 

Let op: de MELT livestream op woensdag stopt per 1 oktober. 

De Pilates les op zondag van 09:00 uur wordt vanaf oktober in de studio gegeven, niet meer op het strand bij mooi weer. 

 

Per 1 september: hebben we bij K'dans een nieuwe rooster en nieuwe prijzen. We hebben weer 30 lessen in de studio, 3 livestream lessen en 1 buitenles. Voor alle abonnementen geldt, dat je tot en met december gratis toegang hebt tot www.kdansonline.nl Heb je vragen of wil je lid worden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor alle administratieve zaken kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Lessen reserveren (verplicht) 

Ook voor de lessen vanaf 1 september dien je je aan te melden voor de les. Dit kan nog steeds via de app (Compedfit) of via de knoppen op de website (o.a. op www.kdans.nl). Je inloggegevens zijn: je klantnummer (te vinden op je bankafschrift of in de mail die gestuurd is) en je wachtwoord is je postcode (voorbeeld 2518TC). Wil je een vaste les stuur, dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorgen wij dat de les in het systeem komt te staan.  

Voor de Pilateslessen geldt het volgende: We hebben je plek in je oude les (onder voorbehoud) gereserveerd. Het rooster is echter aangepast, mocht jouw les qua tijd of niveau veranderd zijn of nog niet opgestart? Kijk je dan in het nieuwe rooster, boek je eerste les en laat ons (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) weten welke les je als vaste les wilt of dat je zelf wekelijks een les boekt? Let dan wel op: vaste plekken hebben voorrang. Vergeet niet je online af te melden (minimaal 24 uur vooraf aan de les) als je een keer niet kan. Je kan dan een andere les inboeken in dezelfde maand. 

Let op: de zondagochtend les om 09:00 uur wordt bij mooi weer gegeven bij De STAAT. Hierover worden de deelnemers geïnformeerd. Bij slecht weer wordt de les gegeven IN de studio. 

Spelregels voor de lessen K'dans klik hier!

Online lessen bij K'dans, alle informatie is te vinden op www.kdansonline.nl 

 

Hier kan je terecht voor lessen die niet meer worden gegeven:

Voor NIA: 
Kim gaat de lessen op andere locaties met de welbekende spirit voortzetten. Voor informatie over het aanbod van Kim kijk op https://graceandgrit.nl/nia-dance/ of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Voor HIT, BBB of andere intensieve Work-Outs:
Kata staat te trappelen om te starten met haar nieuwe bedrijf KDNC, waar je zowel bij Kata als Chantal (en wie weet nog meer bekende docenten in de toekomst?) lessen kunt volgen
Wil je informatie over de Work-Out lessen bij KDNC? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.kdnc.nl 

 

Nieuwsbrief