actueel 2

Beweeg

je mee

Het leven is als het berijden van een fiets.
Om evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.
|
Einstein

 

Wijziging rooster deze week:

 

 

Wil je een overzicht van de lessen? Klik dan op overzicht lessen  

  

Vaste lessen en/of wijzigingen

Mocht je vragen hebben of wil je van les veranderen stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bespreek het aan de balie. 

Laat je bij de balie of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten als je daar een vaste wekelijkse les wilt reserveren?

   

Huisregels studio

  • Kan je niet naar de les komen? Graag je les annuleren via de app of website (minimaal 12 uur van te voren)
  • Neem je eigen MAT of grote handdoek mee.
  • Reserveren voor ALLE lessen in verplicht (zie hieronder de uitleg)

Veel plezier bij de lessen!

 

Hoe reserveer je een les?

Voor ALLE lessen dien je je vooraf in te schrijven. Dit kan met de app (Compedfit) of via de buttons op de website (www.kdans.nl). Jouw inloggegevens zijn: je klantnummer (te vinden op je bankafschrift) en je wachtwoord is je postcode (voorbeeld 2518TC).

Als je een vaste les wilt, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zorgen dat er een plek voor je gereserveerd wordt (mits er plek is). Vergeet je niet af te melden (minimaal 12 uur vooraf aan de les) als je niet aan de les kan deelnemen. Je kan dan een andere les boeken, in de lopende maand.

 

K'dans online

Wil je meer bewegen? Neem dan een kijkje via www.kdansonline.nl  Probeer wat lessen en kies je abonnement! Abonnementen afsluiten, wijzigen of opzeggen gaat allemaal via jou eigen account op kdansonline.