actueel 2

Beweeg

je mee

Het leven is als het berijden van een fiets.
Om evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.
|
Einstein

We hebben een volledig "online'' programma opgezet, waar wekelijkse nieuwe lessen worden opgenomen en LIVE lessen op het rooster staan, we helpen je graag 'in beweging' en FIT te blijven.

Ons aanbod bestaat uit Work-out, Yoga, Dans , NIA, foundational Movement, Pilates en MELTlessen.

Ons hoog opgeleide docententeam staat klaar om via live streaming ook persoonlijke aanwijzingen te geven! We zien jullie GROOT in beeld :))

Vanaf mei bieden we nog meer lessen op maat aan:  je kunt je nu ook aanmelden voor prive-Pilates en of MELT lessen online. Wil je meer weten? Stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we geven je alle info EN boeken in overleg een tijdstip in.

Vanaf nu kunnen ook niet K'dansers zich aanmelden, geef je aan als je interesse hebt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ? Dan word je over de uitgebreide mogelijkheden van ons online programma geïnformeeerd.

 

Online video's:

 

 

Updates en informatie K'dans buitenlessen:

Deze week zijn wij begonnen met een trail voor het geven van buitenlessen. De eerste les is al geweest en het was SUPER! Heerlijk in de buitenlucht en elkaar weer even live kunnen zien (op gepaste afstand natuurlijk). Wij bieden de lessen aan voor een speciale prijs! Voor workout-, yoga- en danslessen betaal je maar €8,50. Voor Pilates lessen betaal je slechts €12,50! Wil jij meedoen met een buitenles? Voor alle informatie over de spelregels en aanmelding klik hier. De lessen van deze week zijn:

 • Dinsdag 26 mei om 19:30 uur High Intensity Circuit
 • Woensdag 27 mei om 09:00 uur BBBuiten Connect 
 • Donderdag 28 mei om 09:00 uur Pilates aan ZEE
 • Vrijdag 29 mei om 20:00 uur Klassiek Ballet
 • Zaterdag 30 mei om 09:00 uur Pilates
 • Zondag 31 mei om 09:00 uur NIA

 

Updates en informatie K'dans online:

Wij willen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden. Dit doen wij onder andere door het versturen van mails. Contoleer daarom geregeld je spam. Heb je de mails niet ontvangen? Laat het dan aan ons weten. Bij vragen kan je ons altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Rooster live stream lessen tot en met 30 mei: klik hier!

  

Proeflessen bij K'dans!:

LET OP: Vanaf 1 april tot het moment dat de studio weer open gaat hebben we geen proeflessen, we hebben uitsluitend een online abonnement.

 • Workout & yoga+dans: doe 2 proeflessen voor €10,00! Je hoeft je hier niet voor aan te melden; je bent van harte welkom!
 • Pilates MAT: doe 1 proefles voor €10,00! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je hier voor aan te melden.
 • Pilates small group reformer: doe 1 proefles voor €17,50! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je hier voor aan te melden.

 

Roostermededelingen en/of wijzigingen:

Check voordat je naar de studio komt altijd even op de site of er wijzigingen zijn! 

 • K’dans Oppasservice: Per 1 maart 2019 is er op vrijdag geen vaste oppas meer .Wil je toch gebruik maken van de oppasservice op vrijdag, stuur dan tijdig een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij er voor kunnen zorgen dat er een oppas is.

 

Overzicht van de lessen met docenten en vervangingen:

 • Voor workout + yoga + dans klik hier (nu geen lessen)
 • Voor Pilates MAT en small group Reformer klik hier (nu geen lessen)

 

Docenten moderne dans:

 

Nieuwsbrief: