actueel 2

Beweeg

je mee

Het leven is als het berijden van een fiets.
Om evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.
|
Einstein

Huisregels

  • Neem een grote handdoek of je eigen mat mee.
  • Verkouden, hoofdpijn of niet lekker? Meld je zo vroeg mogelijk af via de app OF stuur ons een bericht vooraf aan de les, zo kan iemand anders je plek innemen. 

 

Lessen reserveren (verplicht)

Vooraf aan de les reserveer je je plek.

Dit kan via de app (Compedfit) of via de knoppen op de website (o.a. op www.kdans.nl). Je inloggegevens zijn: je klantnummer (te vinden op je bankafschrift) en je wachtwoord is je postcode (voorbeeld 2518TC).

We hebben je vaste reserveringen bewaard, deze vind je onder het kopje 'eigen', laat het ons weten als je een vaste reservering mist.

Wil je een vaste wekelijkse les reserveren  stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zorgen wij dat de les in het systeem komt te staan. Vergeet niet je online af te melden (minimaal 12 uur vooraf aan de les) als je een keer niet kan. Je kan dan een andere les inboeken in dezelfde maand. 

 

K'dansonline

Online lessen volgen? Dat is mogelijk! Ga naar www.kdansonline.nl, kies een van de twee abonnementen en doe mee! Neem een kijkje op de website, probeer wat lessen en dan zien we je snel online!